dimecres, 31 d’agost del 2016

A delecta'm ja pots gaudir d'uns plats gourmet ràpids i deliciosos de la nostra botiga online



   A partir d'ara ja pots fer una cuina fàcil i gourmet amb els productes de la e-botiga de delecta'm, ja que hem incorporat Bolets Prades amb els seus risotto i fideuà amb bolets.


   Suggeriments de plats:

     - Risotto de Ceps
















     - Risotto de Trompeta de la Mort














     - Fideuà de Carrereta
















     - Fideuà de Ceps














   Tots aquests plats són molt fàcils de cuinar, a més, a la web trobaràs els ingredients necessaris per ajudar-te:
    • Sofregit de ceba ECO Hortus












    • Flor de Sal del Delta












    • Nou en gra de Coselva o Casa Gispert













   Com els cuinem?

      És tan fàcil com agafar la ceba d'Eco Hortus i posar-la en el wok/cassola, deixant que comenci a fer xup-xup. A continuació afegim el contingut de la bossa de Bolets Prades i el saltegem. Un cop estigui tot ben lligat, afegir-hi l'aigua (bullint) i la sal Flor del Delta (amb la qual li pots donar un toc de pebre si tries la de pebres o bé hi afegeixes alguna espècie de Bernau Herbes). Esperes entre 15 i 20 minuts i ja ho pots servir. Per cert, si vols completar el plat, ho pots guarnir amb unes nous gra de Coselva o Casa Gispert. Sempre hi pots afegir també una mica d'Oli d'Oliva Verge Extra Mestral o Gourmet Escornalbou.



   Podem fer maridatge amb el vi blanc Agaliu Olivera o el Mas Picosa Blanc de garnatxa negra.



   





















   Què et sembla? fàcil i senzill...

   Espero que t'agradi   ;)


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada